Zakelijke portretten en profielfoto’s met karakter

Een zakelijk portret of een profielfoto kan zoveel meer zijn dan een headshot voor een witte achtergrond. Een goede portretfoto laat iemand echt tot leven komen en toont iets van diens karakter, inzet of houding.

Portretfoto’s voor LinkedIn, websites en meer

Heb je portret- of profielfoto’s nodig van een of meer medewerkers? Voor de website, LinkedIn, een nieuwsbrief of magazine? Wij maken sprekende foto’s op de bedrijfslocatie of elders. In een rustige, neutrale ruimte of juist met het werk op de achtergrond.

Vooraf spreken we precies met je door welke stijl en uitstraling de foto’s moeten hebben. Zo dragen de foto’s bij aan de gewenste identiteit van je organisatie.

Onze werkwijze

Dankzij onze ervaring met zakelijke portretten zorgen we ervoor dat iemand zich snel op zijn gemak voelt. Zo komt een foto vlot tot stand én weten we ook iemands persoonlijkheid goed te vangen.

Offerte zakelijke portretfoto’s

Als je ons laat weten waar je de portretfoto’s voor wilt gebruiken, om hoeveel collega’s het gaat en waar de locatie zich bevindt, kunnen we meteen een gerichte prijsopgave doen. We werken met transparante uur- en dagtarieven waar nabewerking en onbeperkt gebruiksrecht al bij inbegrepen is.