Evenementfotografie voor de beste impressie van een event

Is er een speciale gelegenheid die je wilt laten vastleggen? Dan heb je een fotograaf nodig die snel kan schakelen en oog heeft voor de situaties die iets bijzonders hebben. Onze fotografen zijn daar op ingesteld en maken van ieder event een mooie reportage.

Evenementfotografie vraagt net iets meer

Bijzondere momenten tijdens een evenement komen deels gepland en deels onverwacht. En je krijgt vaak maar één kans op het beste shot. Ook zijn het licht en de omstandigheden lang niet altijd optimaal. Dat vraagt dus om een ervaren fotograaf, met de juiste materialen. In overleg bepalen we samen de stijl waarop we een event in beeld brengen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een journalistieke impressie of juist voor sfeerbeelden.

Enkele evenementen die we hebben gefotografeerd

Natuurlijk is dit maar een greep, maar het geeft een eerste indruk van onze veelzijdigheid en ervaring met uiteenlopende evenementen. Eigenlijk is er geen event dat we niet goed in beeld kunnen brengen.

Offerte evenementfotografie

Vertel ons waar en wanneer het event plaatsvindt en wat voor je in beeld kunnen brengen. Dan geven we je snel een duidelijke prijsopgave. We werken met transparante uur- en dagtarieven waar nabewerking en onbeperkt gebruiksrecht al bij inbegrepen zijn.