Bedrijfsfotografie die je communicatie versterkt

Mooie foto’s nodig voor een (nieuwe) website? Voor een advertentiecampagne of een brochure? Of organiseer je een event waar je een goede fotograaf voor zoekt? Onze fotografen helpen je om er een geslaagd project van te maken.

Foto’s voor een website, campagne of brochure

Het is een cliché en nog altijd waar: beelden zeggen veel meer dan woorden. Met goede foto’s benadruk je de professionaliteit van je organisatie en laat je zien waar je voor staat. Of dat nu foto’s zijn van je locatie, van mensen aan het werk, een opgeleverd project of zakelijke portretten van management en medewerkers. Goede beelden vertellen meer…

Onze opdrachtgevers en opdrachten

Onze fotografen werken voor uiteenlopende bedrijven. Zo werken we onder andere voor de  TU Delft, gemeenten, horeca, dienstverleners, automotive, reclamebureaus en magazines. Op onze portfoliopagina staat een overzicht van ons werk.

Werkwijze bedrijfsfotografie

In overleg regelen we alles wat nodig is voor een goede fotoshoot die het gewenste resultaat laat zien. Naast een fotograaf die de gewenste ervaring en stijl heeft, zorgen we eventueel ook voor een studio, modellen of visagist .

Een goede voorbereiding is daarbij enorm belangrijk. Daarom bespreken we eerst met je wat het doel van de bedrijfsfoto’s is en wat je voor ogen staat. Pas als dat over en weer duidelijk is, gaan we aan de slag. We maken alle gewenste foto’s (en meestal nog wat meer), selecteren de beste beelden en bewerken die na. Daarna leveren we ze aan in het gewenste formaat en resolutie. Zo weet je zeker dat je de foto’s direct kunt gebruiken.

Tarieven bedrijfsfotografie

We werken op basis van een uur- of dagtarief, dus geen verrassingen achteraf. Bij dat tarief is nabewerking altijd inbegrepen en dat geldt ook voor het gebruiksrecht, dat bij ons standaard voor onbepaalde tijd is.