Reclamefotografie die je doelgroep raakt

Bij reclamefotografie is het niet zozeer de vraag wat je op de foto wilt hebben, maar meer de vraag wat je wilt overbrengen. Het creatieve concept is bij reclamefoto’s doorslaggevend voor het resultaat.

We werken veel samen met reclamebureaus en artdirectors, maar werken ook rechtstreeks voor bedrijven. We denken mee en kunnen snel schakelen. Dankzij ons team van gespecialiseerde fotografen hebben we altijd iemand die de gevraagde stijl in de vingers heeft.

Voorbereiding reclamefotografie

Goede reclamefoto’s staan of vallen met de voorbereiding. Daarom overleggen we met je wat je met de foto’s wilt bereiken en welke stijl of uitstraling ze moeten hebben. Daarnaast bespreken we allerlei praktische zaken: de locatie, tijden en wie of wat gefotografeerd moet worden. Waar nodig ondersteunen we je met allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met modellen, een visagiste, extra attributen, een professionele studio of wat je maar wilt. Zo realiseren we samen het beste resultaat.

 Voorbeelden reclamefotografie

Voor Grand Café Eight mochten we met de voeten in de aarde, heel veel verse producten en een leuk model fotograferen

Megan van Revoir Recruitment belde ons met de vraag of wij de campagne wilde fotograferen voor hun nieuwe website.

Werving en selectiebureau Balans wilde een nieuwe huisstijl en daar hoorde nieuw beeldmateriaal bij.

Onze tarieven

Bij reclamefotografie werken we met een transparant tarief, waarbij nabewerking en onbeperkt gebruiksrecht altijd inbegrepen zijn. Ook zie je in onze offerte direct wat eventuele meerkosten zijn voor modellen, visagie etc. Zo weet je exact waar je aan toe bent.