Fotograferen tijdens Coronatijd

Fotografie voor je bedrijf  of website is misschien niet het eerste waar je aan denkt in deze onzekere tijd. Maar misschien is het juist wel iets om nu mee aan de slag te gaan!

Juist in deze roerige tijd kun je behoefte hebben aan (nieuwe) foto’s. Want wellicht ben je bezig met het opzetten van een nieuw bedrijfsplan, ben je je website aan het vernieuwen, of wil je je producten online laten zien. Of heb je al heel lang behoefte aan een fotoshoot, maar had je daar niet eerder de tijd voor. Denk  bijvoorbeeld aan:

  • Foto’s van gerechten of producten die je (online) aanbiedt.
  • Het pand (binnen en/of buiten) waarin je werkzaam bent.
  • Projecten die je in het verleden hebt gedaan, maar waar nooit het juiste beeldmateriaal van is gemaakt.
  • Portretten van jou (en je medewerkers); wie is de persoon achter het bedrijf ?

Onze fotografen houden zich aan de regels en blijven op gepaste afstand. Bij het maken van portretten werken ze met een telelens (voor het Coronatijdperk hadden ze dat ook gedaan, want dat geeft een prachtig effect ;-))

Voor de Haarlemse ondernemers werken we graag tegen een gereduceerd tarief van

€ 150,- per uur

(ex btw, normaal € 225,-)

In een uur kunnen we een ruime serie foto’s maken van hetgeen waar jij nu behoefte aan hebt. Je krijgt het volledige gebruiksrecht op de foto’s, dus je kunt ze na deze periode ook gewoon blijven gebruiken.

De Beeldredacteur is een fotoagentschap. We hebben fotografen uit verschillende disciplines aan ons verbonden en zijn daardoor breed inzetbaar.

Bel of mail voor extra informatie of een afspraak naar Marjolijn marjolijn@debeeldredacteur.nl  06 53748812. We denken graag met je mee.